Hajduk se u 48 sati mora očitovati o ponudi Parme, Radošević bi radije otišao u Napoli

Srijeda, 16. siječnja 2013. 09:37 Napisao/la  Ivan Jelić

Parma je spremna bijelima za mladog reprezentativca platiti 3 milijuna eura. Mali je problem što bi Radošević radije karijeru nastavio u Napoliju koji je Splićanima ponudio 2,5 milijuna eura

Hajdukov reprezentativac Josip Radošević mogao bi danas u Čitluku u prijateljskom dvoboju Brotnjom odigrati posljednju utakmicu u bijelom dresu. Naime, predstavnik Parme Eupremio Carruezzo i menadžerska agencija Nova meta Splićanima su dostavili konkretnu ponudu za Radoševića, spremni su bijelima platiti 3 milijuna eura i to 2 milijuna odmah dok bi preostali milijun eura isplatili u dvije rate tijekom godine.

Mladi hajdukov reprezentativac potpisao bi petogodišnji ugovor, prvu godine bi imao 200.000 eura godišnju plaću, posljednju petu 600.000 eura. Cjelokupni transfer pripada klubu. U narednih 48 sati Hajduk se treba očitovati o ponudi Parme. Mali je problem što bi Radošević radije nastavio karijeru u Napoliju koji je ponudio bijelima 2,5 milijuna eura na ime obeštećenja nego u Parmi.

Kako se najavljivalo Radošević bi trebao biti prvi igrač koji će napustiti Poljud. Iz Rusije stiže najave da jedan od tamošnjih prvoligaša, čini se da je to Lokomotiv iz Moskve koju vodi Slaven Bilić, spreman odmah u cjelosti platiti milijun eura Splićanima za Miju Caktaša.

Počela je rasprodaja momčadi kako bi klub ispunio zahtjev UEFA-e koja je Hajduku dala rok do 31. ožujka da sredi financijsku situaciju u klubu, podmiri dugovanja prema igračima, trenerima i zaposlenicima. U suprotnom će Splićani biti rigorozno kažnjeni, zabranom igranja u nekom od europskih natjecanja.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.