PRVA HNL

Osijek pobijedio Istru 1961 u Gradskom vrtu

Nedjelja, 01. listopada 2017. 19:23 Napisao/la  SC

Hajradinović zabio sva tri gola na utakmici

Haris Hajradinović (Osijek)
Haris Hajradinović (Osijek)

Nogometaši Osijeka pobijedili su Istru 1961 u Gradskom vrtu 2:1.

Jedini strijelac na utakmici je bio bivši mladi reprezentativac BiH Haris Hajradinović (23), koji je utrpao hat-trick, no ne uobičajen.

Hajradinović je Osijek doveo u vodstvo u 45. minuti kada je pogodio iz jedanaesterca nakon što je Puclin igrao rukom u kaznenom prostoru.

U 49. minuti Hajradinović je pogodio za 2:0, nakon što je Grezda slijeva prošao, golman odbio, a Haris lijepo pogodio prizemno s 15-ak metara.

No, zatim je u 80. minuti isti igrač zabio autogol. Puclin je ubacio, a Hajradinović neshvatljivo zabio u svoj gol.

U 82. minuti Boban je imao veliku šansu potvrditi pobjedu, ali promašio je vrata.

OSIJEK: Malenica, Barac, Bočkaj (74 Marić), Ejupi, Grezda (68 Boban), Grgić, Hajradinović, Lepa (81 Mudražija), Lukić, Mioč, Škorić

ISTRA 1961: Ivušić, Bertoša, Čuljak (84 Goncalves), Grujević, Hadžić, Halilović (72 Kokorović), Matyazh (60 Jelavić), Mitrevski, Ofosu, Pereira, Puclin

Utakmica 11. kola: Osijek - Istra 1961 2:1 (Hajradinović 45, 49/ Hajradinović 80-ag)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.