Prva HNL: Mijo Caktaš hat-trickom preuzeo vodstvo na ljestvici strijelaca

Utorak, 14. svibnja 2019. 21:02 Napisao/la  SC

Rudeš - Hajduk 1:4. Caktaš (17) vodi s pogotkom više od Marića (Osijek) i Puljića (Rijeka), koji u srijedu igraju jedan protiv drugoga u Gradskom vrtu

Mijo Caktaš
Mijo Caktaš Foto: www.hnkhajduk

 

Mijo Caktaš ostvario je hat-trick i preuzeo vodstvo na ljestvici strijelaca, Rudeš je nakon 34. kola službeno postao drugoligaš!

To je rezime pobjede (4:1) Hajduka protiv Rudeša u Kranjčevićevoj u 34. kolu.

Hajduk je stekao tri boda prednosti pred Osijekom, koji će u srijedu imati dodatni motiv u utakmici protiv Rijeke.

Utakmica je zapravo zanimljiva postala u 62. minuti, kada je Lisaković loptu od grede poslao u mrežu i efektno smanjio vodstvo Hajduka - 2:1.

Dojam da se utakmica može oteti kontroli Hajduka kratko je trajao, Caktaš je u 65. minuti iz drugoga pokušaja svladao Banića i smirio tenzije - 1:3.

Minutu kasnije Jradi je loptu poslao u desnu Branićevu vratnicu, lopta se odbila u mrežu čime je sve najvažnije završilo.

Što se tiče ljestvice strijelaca, Caktaš (17) vodi s pogotkom više od Marića (Osijek) i Puljića (Rijeka), koji u srijedu igraju jedan protiv drugoga u Gradskom vrtu.

RUDEŠ: Banić, Filipović, Smoljo, Pejović, Obanor, Erik (64 Boršić), Halilović (60 Božić), Barić (38 Kovačević), Lisaković, Mrkonjić, Štrkalj

HAJDUK: Posavec, Bradarić, Lopez, Svatok, Jurić, Hamza (63 Nejašmić), Palaversa, Jradi (80 Kalik), Caktaš, Gyurcso (76 Delić), Jairo

Utakmica 34. kola: Rudeš - Hajduk 1:4 (Lisaković 62/Caktaš 17, 57, 65, Jradi 66)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.