Prva HNL: Lokomotiva pobijedila Osijek u Kranjčevićevoj, Tolić odlučio 88. minuti

Petak, 20. rujna 2019. 20:04 Napisao/la  SC

Lokomotvia - Osijek 2:1.  Utakmica je završila u stilu klasične priče o kazni nakon neiskorištenih prilika, što je slaba utjeha za trenera Dinu Skendera kojemu se klupa trese

Sammir (Lokomotiva)
Sammir (Lokomotiva)

 

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Osijek koji nastavlja seriju rezultata daleko ispod očekivanja i najava uoči sezone.

U 88. minuti Tolić je elegantno prebacio Šutala, pa u primanju odmaknuo Igora Silvu i plasirao loptu u mrežu pokraj Ivušića 2:1.

Statična osječka obrana primila je pogodak u razdoblju potpune dominacije tijekom kojega je vratar Grbić obranio nekoliko teških udaraca.

Utakmica je završila u stilu klasične priče o kazni nakon neiskorištenih prilika, što je slaba utjeha za igrače Osijeka i trenera Dinu Skendera kojemu se klupa trese.

Osijek je poveo u 7. minuti, Kleinheisler je iz prve udario po lopti, Grbić je odbio loptu, Marić je pritrčao i zatresao mrežu - 0:1.

Osječka momčad bolje je ušla u utakmicu, dvadestak minuta trebalo je Lokomotivi da uspostavi ravnotežu na terenu.

U 27. minuti uspostavila je ravnotežu u rezultatu.

Sammir je ubacio iz kuta, Ivušić pogriješio u procjeni, lopta se više odbila od Halilovića nego što je Halilović odbio loptu u mrežu - 1:1.

U drugom dijelu Osijek je stalno dominirao, rastao je pritisak gostiju kako je vrijeme odimcalo, stvorili su gosti nekoliko prilika...

I na kraju su mogli i gore proći, Uzuni je 93. minuti s pet matara iskosa promašio vrata...

LOKOMOTIVA: Grbić, Čokaj (67 Jakić), Halilović, Karačić, Kastrati (63 Drožđek), Marković, Mersinaj, Moharrami, Sammir, Uzuni, Budimir (80 Tolić)

OSIJEK: Ivušić, Igor Silva, Škorić, Majstorović, Šutalo, Žaper (74 Ndockyt), Kleinheisler (89 Mbakogu), Jugović, Pilj, Talys (78 Mance), Marić

Utakmica 8. kola: Lokomotiva - Osijek 2:1 (Halilović 27, Tolić 88/Marić 7)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.