Prva HNL: Dinamo pobijedio Goricu dvama pogocima Andrića s bijele točke

Nedjelja, 17. ožujka 2019. 17:27 Napisao/la  SC
Dinamo bolji od Gorice
Dinamo bolji od Gorice

Susret između prvoplasirane i šesteroplasirane momčadi prvenstva ostat će zapamćen po tome što su sva tri gola postignuta iz kaznenih udaraca.

Prvi je dosuđen u 25. minuti, Marina je u kaznenom prostoru faulirao Andrića koji se našao u izglednoj prilici za gol, a sudac Duje Strukan je bez razmišljanja pokazao na kazneni udarac kojeg je u vodstvo gostiju pretvorio Andrić.

Domaćini su do izjednačenja došli također iz kaznenog udarca nakon što je reprezentativni branič Marin Leovac s rukama oborio najopasnijeg napadača domaćih Zwolinskog, a Lovrić s bijele točke u 57. minuti izjednačio rezultat.

Radost domaćih trajala je samo četiri minute jer je Čagalj u 61. minuti na nedozvoljeni način zaustavio Gavranovića pa je Strukan dosudio i treći jedanaesterac kojeg je ponovno Andrić pretvorio u vodstvo gostiju.

GORICA: Kahlina, Čabraja Čagalj, Jovičić, Lovrić, Marina, Miya (66 Dvorneković), Mihammad, Ndiaye, Suk, Zwolinski (84 Deaconu)

DINAMO: Zagorac, Andrić (82 Petković, Atiemwen (46 Šitum), Dilaver, Gavranović (75 Kadziour), Gojak, Leovac, Majer, Moharrami, Perić, Šunjić

Utakmica 25. kola: Gorica - Dinamo 1:2 (Lovrić 58-11m/ Andrić 25-11m, 61-11m)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.