Prva HNL: Dinamo lakoćom osvojio bodove u Puli, Istra 1961 primila četiri komada

Nedjelja, 08. travnja 2018. 20:55 Napisao/la  SC
Soudani
Soudani

 

Dinamo je u Puli pobijedio Istru u utakmici tijekom koje je razlika u individualnoj kvaliteti bila prevelika da bi bila rezultatski neizvjesna.

Istra 1961 je parirala u granicama skromnih mogućnosti, Dinamova momčad dignula se nakon pobjede protiv Rijeke u polufinalu Kupa, a posebno otkada se u momčad vratio Soudani.

Upravo je Soudani postigao najvažniji pogodak!

U 23. minuti najbolji napadač Dinama iskrao se pažnji domaće obane, Gavranović je znalački prošao lijevom stranom i pravodobno odigrao da bi Soudani s nekoliko metara loptu gurnuo u praznu mrežu - 0:1.

Nakon primljenog pogotka Istra 1961 je samo igrala ostavi što bolji dojam.

ISTRA 1961: Iveša, Matas, Jovičić, Prce, Čuljak, Halilović, Maksimović (od 55. Bady), Matei, Vojnović, Ottochian (od 66. Antunović), Roce (od 79. Kerić)

DINAMO: Livaković, Stojanović, Benković, Rrahmani, Sosa, Ademi, Doumbia (od 79. Gojak), Soudani, Hajrović (od 69. Fiolić), Olmo (od 60. Ćorić), Gavranović.

Utakmica 28. kola: istra 1961 - Dinamo 0:4 (Soudani 23, Olmo 50-11m, Fiolić 85, Gavranović 90+2)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.