Prometno u Parku mladeži, Split dovodi dvojicu panamskih igrača

Srijeda, 13. siječnja 2016. 14:06 Napisao/la  Ivan Jelić

Ugovor je sa Splitom raskinuo je Rugašević, a narednih dana isto bi trebali uraditi Mršić i Faletar

Prometno je u Parku mladeži, i to u oba smjera. Splti je za sada doveo lijevog bočnog, Bjelorusa Maksima Vitusa, i pokušava riješiti transfer Dinka Trebotića, koji je član mađarskog prvaka Videotona. Prošle sezone sakupio je 28 nastupa, ove sezone priliku dobiva na kapaljku. Trener Goran Sablić želio bi nekadašnjeg igrača Hajduka vidjeti u svojoj momčadi.

Dvojica napadača iz Paname trebali bi narednih dana sletjeti u grad podno Marjana i postati novi članovi crvenih. Poznato je da je jedan od dvojice, 23-godišnji Abdiel Arroyo, član momčadi Arabe Unido za koju je odigrao 101 utakmicu i zabio 23 gola. Za reprezentaciju svoje zemlje sakupio je 8 nastupa.

Nakon što su klub napustili Bilbija, Đorđević, Erceg, Simonovski, ugovor je sa Splitom raskinuo je Rugašević, a narednih dana isto bi trebali uraditi Mršić i Faletar.

Klub bi u narednih nekoliko dana trebao napustiti najbolji strijelac Dražen Bagarić, koji bi karijeru trebao nastaviti u redovima Astane, prvaka Kazahstana.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.