Pripadnici Torcide nasilno ušli na tribinu, udarili zaštitara i ozlijedili zaštitarku

Subota, 09. rujna 2017. 23:07 Napisao/la  SC
Pripadnici Torcide nasilno ušli na tribinu, udarili zaštitara i ozlijedili zaštitarku

Joan Carrillo nije dočekao poraz Hajduka na klupi, trener gostiju isključen zbog nesportkog ponašanja.

 - Bila je to teška utakmica u kojoj je Osijek imao par šansi u prvom dijelu, no mi smo ih ipak imali pod kontrolom. U drugom poluvremenu smo postigli pogodak, te odmah napravili grešku. Ne smije nam se dogoditi da primimo pogodak u zadnjoj minuti. Osijek je napravio jako dobro akciju, ali mi smo napali s deset igrača, Erceg je bio vani, a Radošević i Memolla su ostali na krilu. Nismo dobro odigrali završnicu, ali to je nogomet, možemo iz ovog dvoboja nešto naučiti i ne ponoviti greške u sljedećoj utakmici, kazao je Carrillo.
 
 A Hajduk bi za promjenu mogao opet biti kažnjen zbog nasilničkog ponašanja pripadnika Torcide, prema izvještaju delegata utakmice Dražen Posavca iz Lepoglave navijači Hajduka napali su zaštitara.
 
 Evo što piše u izvještaju:

 U 18,45 sati došlo je do incidenta ispod sjeverne tribine kod kioska za prodaju ulaznica gdje su navijači gostujuće momčadi zanjiihali kiosk u kojem je vršena prodaja ulaznica na dva prodajna mjesta, zbog čega je na kratko prekinuta prodaja ulaznica. Nakon toga je 30-ak pripadnika Torcide nasilno ušlo na sjevernu tribinu, napavši pri tom jednog zaštitara udarivši ga dva puta u glavu te je tom prilikom i jedna zaštitarka zadobila tjelesne ozljede, u vidu nagnječenja ruke, koje ća naknadno biti kvalificirane. Nakon intervencije policije nastavljena je prodaja ulaznica te je ulaz gostujućih navijača na tribinu završio pred kraj prvog poluvremena. Prema dostupnim informacijama jedan pripadnik Torcide je uhićen dok je još troje izgrednika locirano i biti će uhićeno nakon izlaska sa tribine. Detaljno izvješće o navedenom biti će dostavljeno od strane Povjerenika za sigurnost HNS-a nakon prikupljenih svih činjenica od strane MUP-a, napisao je delegat.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.