Pripadnici Torcide bez vaučera ušli na tribine stadiona u Kranjčevićevoj

Nedjelja, 20. listopada 2013. 20:32 Napisao/la  SC

Na kraju se policija sukobila s dijelom navijača čime su mjere HNS-a i Odbora za suzbijanje nasilja u potpunosti zaživjele

Poveća skupina navijača Hajduka našla je način da uđe na tribine stadiona u Kranjčevićevoj bez vaučera. Kao što se najavilo u subotu, ulaznice su navijačima Hajduka kupovali zagrebački prijatelji. Iza svega se krije organizirana razmjena ulaznica između BBB-a i Torcide.

U subotu su članovi Torcide kupili ulaznice BBB-ovcima za utakmicu Dinama na Parku mladeži, u nedjelju su drugi uzvratili prvima uslugu i kupili ulaznice za gostovanje Hajduka u Kranjčevićevoj. Torcida je u Kranjčevićevoj zaposjela dvije tribine.

Na kraju se policija sukobila s dijelom navijača čime su mjere HNS-a i Odbora za suzbijanje nasilja u potpunosti zaživjele!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.