Presica: Jurčić vodio jednu i mislio na drugu utakmicu, Kek zadovoljan nakon svega što se dogodilo

Nedjelja, 28. srpnja 2013. 21:37 Napisao  I. V.

Tužan sam i ponosan zbog Luke Marića, koji je odigrao utakmicu na svoju želju unatoč obiteljskoj tragediji, kaže Kek

Kruno Jurčić na presicu je stigao nakon tuširanja, vrućina i nervoza učinili su svoje. Nešto hladnije glave trener Dinama rekao je sljedeće:

- Odigrali smo tipičan derbi s puno ničijih lopti. Zadovoljan sam prvim poluvremenom. Vrijeme da počnemo polako stasati  kao momčad, koja je u prvom dijelu trebala steći rezultatsku prednost i utakmicu mirno privesti kraju. Na Kantridi je uvijek nezgodno igrati, šansa se uvijek može dogoditi, može se dogoditi pogodak i onda utakmica ode u neželjenom smjeru. U drugom sam poluvremenu zadovoljan što smo nakon razdoblja premoći protivnika opet preuzeli igru i utakmicu mirno priveli kraju. Prvi put u karijeri vodio sam jednu utakmicu na kojoj sam mislio na drugu. U tome kontekstu zadovoljan sam rezultatom, kaže Jurčić.

Matjaž Kek nije izgubio drugi derbi zaredom, utakmica protiv Dinama ipak ima drugačiju dimenziju od ostalih derbija:  

- Na kraju moram biti zadovoljan kad uvažimo što nam se sve događalo. Dok smo stajali čvrsto i igrali agresivno bilo je dobro. Čim prepustiš inicijativu momčadi koja ima kvalitetu kao Dinamo, počinju problemi. Na kraju smo na terenu ostali s 9 i pol igrača, neke smo već izgubili za iduću europsku utakmicu. Želim istaknuti još nešto: tužan sam i ponosan zbog Luke Marića, koji je odigrao utakmicu na svoju želju unatoč obiteljskoj tragediji (djedova smrt, op.a.). Zahvaljujum mu u ime momčadi i kluba, rekao je Kek.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.