Predstavljeni Brazilci; Sergije Krešić: Kouassi je dobio zeleno svijetlo, Radošević mora sam odlučiti

Četvrtak, 17. siječnja 2013. 14:42 Napisao/la  Ivan Jelić

Za Radoševića smo dobili dvije konkretne ponude, odabrali smo jednu od njih, sada je sve na Radoševiću. Da bi se neki transfer realizirao trebaju biti suglasne sve tri strane, to u ovom trenutku nije slučaj, objašnjava sportski direktor Hajduka

Na Poljudu su predstavljena dvojica novih igrača Brazilci Lucas Patinho i Cassio. Potpisali su ugovor na godinu plus godinu dana za mjesečnu plaću od 5.000 američkih dolara. Sportski direktor Sergije Krešić je u uvodnom dijelu konferencije za novinare objasnio:

- Doveli smo dvojicu ofenzivnih igrača koji su nam nedostajali. Posebno bih želio izdvojiti da su njih dvojica došli svojevoljno, nisu prisiljeni od strane Fluminensea. Vjerujem da će opravdati svoj dolazak.

Kakav je situacija sa Radoševićem, te crnoputim napadačem iz Obale Bjelokosti Kouassijem? Putuju li njih dvojica sutra sa momčadi na pripreme u Tursku?

- Za Radoševića smo dobili dvije konkretne ponude, odabrali smo jednu od njih, sada je sve na Radoševiću. Da bi se neki transfer realizirao trebaju biti suglasne sve tri strane, to u ovom trenutku nije slučaj. Tko zna, možda transfer propadne. Što se pak tiče Kouassia on je dobio "zeleno svjetlo" od trenera Krstičevića, sada treba riješiti neka tehnička pitanja. Teško mi je u ovom trenutku odgovoriti na pitanje da li će oni otputovati na pripreme u Tursku, dodao je Krešić.

Lucas Patinho prošlu je sezonu proveo na posudbi u B momčadi Sportinga iz Lisabona. Nije se naigrao. Pojasnio je zbog čega nije puno igrao:

- Nisam puno igrao zbog nekih privatnih problema, odgovorio je Patinho.

Što očekuje od dolaska u Hajduk?

- Prije svega želim svojim igrama opravdati dolazak u Hajduk. Zahvaljujem se navijačima Hajduka koji su mi putem Facebooka pružili podršku. Poznato mi je da sam došao u veliki klub, koji je za svoj 100. rođendan igrao protiv Barcelone, objasnio je Patinho koji je uzeo dres sa brojem 95:

- Uzeo sam dres sa brojem 95 jer te godine mi je rođen brat.

Cassio je protekle sezone igrao u jednom od brazilskih drugoligaša:

- Mogu igrati na svim pozicijama u veznom redu. O hrvatskoj ligi ne znam ništa. Vjerujem da ću se svojim radom na treninzima te igrama na prijateljskim utakmicama izboriti za mjesto u početnoj jedanaestorici, zaključio je Cassio.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.