Povratak Marija Maloče: Ovo mi je bio prvi nogometni trening nakon četiri mjeseca

Srijeda, 13. lipnja 2012. 14:36 Napisao/la  I. J.

- Bio mi je ovo prvi nogometni trening kojeg sam u potpunosti odradio u posljednja četiri mjeseca. Nadam se da su problemi sa koljenom iza mene, objašnjava Maloča

Mario Maloča nije krio zadovoljstvo nakon što je u srijedu ujutro odradio dva i pol sata dugi trening posljednjeg dana Hajdukovih priprema  na Kupresu. Naime, od siječnja stoper "bijelih" nije bio u punom treningu zbog problema sa koljenom.

- Sretan sam, osjećam se izvrsno, nije me ništa boljelo. Bio mi je ovo prvi nogometni trening kojeg sam u potpunosti odradio u posljednja četiri mjeseca. Nadam se da su problemi sa koljenom iza mene i da ću ubuduće samo razmišljati o nogometu, objasnio je vidno zadovoljni Maloča.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.