POSLJEDNJE KOLO PRVE HNL

Sukob policije i Torcide blokirao autoput

Nedjelja, 26. svibnja 2013. 17:57 Napisao  I. V.

Policajci su pretrčavali autoput, nekoliko pripadnika Toricde moralo je zalegnuti na travu pokraj automobila

 

 

 

Zagreb je u nedjelju bio pod opsadom! Zbog utakmice Dinamo - Hajduk i Zagreb - Rijeka  dvije najveće navijačke skupine izvan Zagreba, Torcida i Armada, istodobno su stigle u metropolu. Pojačana policijska ophodnja na prilazima gradu, posebice kod naplatnih kućica na Lučkom, sugerirala je ratno stanje a ne posljednje kolo HNL-a.

Na autoputu oko Jastrebarskog u jednom je trenutku došlo do zastoja zbog sukoba specijalaca i pripadnika Torcide. Dok je nebom kružio helikopter, policajci su pretrčavali autoput, nekoliko pripadnika Toricde moralo je zalegnuti na travu pokraj automobila, na obližnjem parkingu policija je obavljala premetačinu parkiranog autobusa i osobnih vozila sa splitskim registrarskim oznakama...

Ukratko, igrala se prava prvenstvena utakmica .

Fotogalerija Luka Stanzl/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.