PORUKA IZ SREDIŠNJICE Zoran Mamić: Cijenim Rijeku, ali vjerujem da će Dinamo idućih godina nastaviti nizati naslove

Nedjelja, 01. svibnja 2016. 22:42 Napisao/la  SC

Rekao sam već puno puta da je ovo bila jako teška sezona zbog puno stvari, svi smo se jako potrošili, rekao je trener Dinama

Dinamo je postao prvak dva kola prije kraja prvenstva. Dva kola prije kraja Dinamo ima šest bodova prednosti i bolji međusobni omjer s Rijekom, koja je u 34. kolu protiv Splita odigrala utakmcu bez pogodaka. Zagrebački klub osvojio je 11. titulu zaredom, 18. ukupno u HNL-u.

- Velika čestitka svim navijačima Dinama, cijeloj momčadi kao i mojim kolegama u stožeru. Svi smo jako sretni što smo osvojili novi, nevjerojatan 11. naslov prvaka zaredom! Rekao sam već puno puta da je ovo bila jako teška sezona zbog puno stvari, svi smo se jako potrošili, ali silan trud koji je momčad uložila kao i svi oko nje se isplatio jer smo danas dobili potvrdu da smo najbolji. Zaista jesmo najbolji i zaslužujemo ovaj naslov koji nas čini jako ponosnima. Jedanaest godina je impresivan niz i dobro bi trebali pogledati u povijest europskog nogometa da bismo našli ovakav niz i klub koji toliko dugo dominira. Cijenim Rijeku koja je u usponu, Hajduk je uvijek Hajduk, a liga nam je svake godine sve bolja, no naravno da kao sportaš i Dinamovac vjerujem da će Dinamo i u idućim godinama nastaviti nizati trofeje. No, za početak treba proslaviti ovaj naslov, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Standings provided by Sofascore