Pogledajte tučnjavu pripadnika Torcide i Armade na izlasku s autoputa kod Dugopolja

Nedjelja, 17. rujna 2017. 19:03 Napisao/la  SC
Pogledajte tučnjavu pripadnika Torcide i Armade na izlasku s autoputa kod Dugopolja

Četiri su osobe ozlijeđene u sukobu navijača Hajduka i Rijeke na izlazu s autoceste A1 u Dugopolju. Prema prvim informacijama, zadobile su lakše ozljede, a pomoć liječnika im je pružena na mjestu događaja, piše dalmatinski portal.

Tučnjava između pripadnika Torcide i Armade izbila je oko 16 sati.

Od Antonele Lolić, glasnogovornice splitske policije, doznajemo da su policajci odmah reagirali i vrlo brzo razdvojili sukobljene strane.

Oko 17 sati uhićene osobe su se privodile u policijsku postaju gdje će nad njima biti obavljena istraga.

- U ovim trenucima ne mogu reći koliko je osoba privedeno u postaju, ali radi se o većem broju osoba koje se dovode u vezu s narušavanjem reda i mira. Policijski službenici su odmah reagirali i tako spriječili eventualne ozbiljnije posljedice. Ovo je ujedno i jedino narušavanje reda i mira koje smo zabilježili danas, a koje se povezuje s javnim okupljanjem, rekla je Lolić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.