IZGUBIO KONTROLU

Bočkaj autom uletio u benzinsku postaju

Subota, 02. ožujka 2019. 13:50 Napisao/la  SC

Ozlijedio djelatnicu i pobjegao

Bočkaj autom uletio u benzinsku postaju
Foto: Glas Slavonije/Lario Tus

 

Petar Bočkaj (23) u petak oko ponoći zaletio se u svojem mercedesu u benzinsku postaju u Osijeku, piše Glas Slavonije.

Nogometaš Osijeka vraćao se s koncera sprskog pjevača Saše Matića održanim u Gradskom vrtu, izgubio je kontrolu nad vozilom i doslovno uletio u prostor benzinske postaje pri čemu je ozlijedio djelatnicu za pultom.

- Vozač je krenuo vozilom, bez nadzora, te je udario u prostor benzinske postaje. Djelatnica je ozlijeđena, no za sada ne znamo kakve ima ozljede. Vozač je napustio mjesto događaja, no ubrzo je pronađen, prenosi Glas Slavonije izjavu Darija Premeca, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

Bočkaj je bio pod utjecajem alkohola.

- Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je Mercedes AMG E 43 prošao kroz ulazna vrata benzinske postaje i od siline udara pogurao pult koji je djelatnici zaglavio nogu. Oslobodili smo djelatnicu bez korištenja vatrogasne opreme, kazali su u Vatrogasnom operativnom centru Javne vatrogasne postrojbe Osijek.

Tragovi udarca su zapanjujući, benzinska postaja u potpunosti je uništena.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.