OSIJEK - RIJEKA Zoran Zekić najavio pobjedu, većina igrača pokušava se nametnuti za iduću sezonu

Petak, 06. svibnja 2016. 18:21 Napisao/la  SC

Želimo pobijediti Rijeku, a u tome će biti mjesta samo za Špoljarića, dok će ostali mlađi igrači dobiti priliku u posljednjem kolu protiv Intera, kaže Zekić


Osijek u subotu dočekuje Rijeku lišen briga oko ostanka, ali trener Zoran Zekić najavljuje utakmicu punu tenzija:

- Želimo pobijediti Rijeku, a u tome će biti mjesta samo za Špoljarića, dok će ostali mlađi igrači dobiti priliku u posljednjem kolu protiv Intera. Igramo kod kuće, oproštamo se s našim navijačima za ovu sezonu i zato želimo ostaviti najbolji mogući dojam. Neće ni Rijeka, bez obzira na to što nema naglašene rezultatske ambicije, u Osijek doći na izlet, kaže Zekić.

Obje utakmice Osijeka i Rijeke u kojima je Zekić vodio osječku momčad završila su tijesnim rezultatima. Jesenas u Gradskom vrtu bijelo-plavi su izjednačili u sudačkoj nadkonadi, na isti način su ovog proljeća poraženi na Rujevici. Osijek očito ima igru za Rijeku, pa utakmica može biti zanimljiva.

Za većinu igrača Osijeka utakmica protiv Rijeke je svojevrsna proba. Otkada je stigao mađarski kapital, počele su pripreme za iduću sezonu u kojoj će kriteriji biti puno viši.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.