OSIJEK - HAJDUK Joan Carrillo: Imamo dobru atmosferu u svlačionici, idemo na pobjedu

Subota, 09. rujna 2017. 12:37 Napisao/la  Ivan Jelić
Joan Carrillo
Joan Carrillo


Hajduk nakon reprezentativne pauze danas (19) gostuje u Gradskom vrtu gdje igra protiv Osijeka.

 Trener  Joan Carrillo ne može računati na ozlijeđene Carbonieria i Tomu Bašića te na pridošlicu Portugalca Huga Almeidu koji nema pravo nastupa.

- Od prvog dana vjerujem u svoje igrače, izgubili smo Futasca zbog ozljede, također i Vlašića čiji je transfer u Everton produktivan i dobrodošao za Hajduk. Doveli smo Almeidu od kojeg mnogo očekujemo. Imamo dobru atmosferu u svlačionici, razmišljamo na dva načina: realisti smo i gledamo pozitivno. Ako si negativac, nikad nećeš ići dalje. Osijek je dobra ekipa koja nas je prošle sezone pobijedila na svom travnjaku. Zabili su 24 gola što dovoljno pokazuje kakav nas kvalitetan domaćin dočekuje. Oni sada igraju na način da čekaju protivnika, ne idu grlom u jagode, jako su precizni i lukavi, bekovi su im jako ofenzivni. Lopa, Bočkaj i Grezda igraju brz nogomet. Morat ćemo obratiti pažnju na ubačaje, kaže Carrillo.

Nema više Vlašića zaigrati, razmišljate li  promijeniti način igre?

- Vidjet ćete na samoj utakmici. Vlašić je igrač s jasnim sposobnostima, ali sada je u Evertonu. Imamo dvije opcije, a hoćemo li mijenjati sustav ili samo igrača, to će saznati kada počne utakmica. Naš plan je da pobijedimo Osijek. Radimo na tome da uzmemo tri boda i samo mislimo na pobjedu. Bitno je da Dinamo, Rijeka i Osijek  ne pokažu na terenu da su bolji od nas. Moramo shvatiti da je svaka utakmica bitna, sezona je jako duga, ni naši protivnici neće uvijek pobijeđivati. Poraz od Osijeka u prošlom prvenstvu u Gradskom vrtu otvorio nam je oči, otkrio gdje smo pogriješili. Nakon toga smo ih na Poljudu pobijedili, zaključio je Carrillo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.