Neven Šprajcer, direktor Istre: Nije mi jasno zašto Štimac nije ovako govorio dok je bio izbornik

Utorak, 12. svibnja 2015. 17:18 Napisao/la  SC

 Poslovica kaže: Nije bitno što netko kaže, nego tko to kaže. A ima i ona čuvena: Kurve o poštenju, vojska o skraćenju, prokomentirao je Šprajcer verbalne Štimčeve napade 

Igor Štmac u obračunu s Igorom Pamićem između ostalog dotaknuo se i Nevena Šprajcera, direktora Istre nepravomoćno osuđenog za pokušaj podmićivanja Želja Širića u aferi "pošteno suđenje". Štimac je posebno aludirao na Pamićevu i Šprajcerovu suradnja iz razdoblja uspona Karlovca, naglasivši da se ne želi spuštati na njihovu razinu.

Osim što je Istru nazvao Mamićevom prćijom, Štimac je rekao da je Istra poslužila Dinamu da ukine Udrugu prvoligaša i kao nagradu za svoj glas dobila novce za Dejana Radonjića, koji je nakon tri dana vraćen nazad u Pulu.

- Mislio sam da je Igor Štimac ipak malo bolji stručnjak nego što je, pa taj Dejan Radonjić je do sada postigao 16 golova, a koliko znam Dinamo je za njega već dobio nekoliko ponuda iz inozemstva. Nije mi jasno zašto Štimac nije o tome govorio dok je bio izbornik, da je tada govorio o tome više bih ga respektirao. Ima, naime, jedna poslovica koja kaže: Nije bitno što netko kaže, nego tko to kaže. A ima i ona čuvena: Kurve o poštenju, vojska o skraćenju, rekao je Šprajcer za Regional Express.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.