Tomislav Ivković: Stanka će odgovarati samo Dinamu, koji ima najveći broj utakmica!

Srijeda, 13. ožujka 2024. 13:27 Napisao/la  SC

Josip Brekalo puno zuji, malo meda daje. Ide lijevo, ide desno, pa u onda u sredinu, kaže Ivković

Tomislav Ivković
Tomislav Ivković

Tomislav Ivković ovako je ocijenio kvalitetu HNL-a:

- Uvijek kažem, naša liga kvalitetom pada. I prošle godine je bila zanimljiva, ali kvaliteta je u silaznoj putanji. Premalo je mladih igrača, stoga ako Nikola Kalinić izgleda drukčije od ostalih, a dvije godine ne igra i bori se s ozljedama, onda to puno govori. Liga je dramatična, neizvjesna. Još u prvom dijelu prvenstva sam predvidio da će prvaka odlučivati velike momčadi između sebe, jer to ne mogu manje momčadi. Osim Lokomotive koja može svima pomutiti račune. Međutim, problem je da ni Osijek ne može napraviti pomutnju u borbi za naslov. Hajduk igra s Lokomotivom, a Dinamo s Rudešom, naizgled je logično da ostane ista razlika u poretku. Trebalo bi tako i biti, ali nepredvidiv je nogomet. Ako sva tri konkurenta za titulu dobiju ovaj vikend, stanka će odgovarati samo Dinamu, koji ima najveći broj utakmica i treba mu regeneracija. Dinamo ima sreću da između utakmica Konferencijske lige ima Belupo i Rudeš, realno lakši raspored. Derbi bi stoga veliki rivali trebali dočekati na sadašnjoj razlici, ali stanka potom remeti sve prognoze. Poslije stanke ni jedna momčad nije na prethodnoj razini, rekao je Ivković za Sportske novosti.

Ivković je zanimljivo opisao povratak Josipa Brekala u HNL:

- Puno zuji, malo meda daje. Ide lijevo, ide desno, pa u onda u sredinu. Ima preveliku želju i tu se gubi. Svoju želju mora usmjeriti na jednostavnost izvedbe, ističe Ivković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.