Namještanje kartona: Ivković mora platiti kaznu od 10.000 kuna, a Musa 1.000 kuna!

Petak, 03. listopada 2014. 16:37 Napisao/la  SC

Musa namjerno preskočio utakmicu protiv Dinama

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević nakon provedenog postupka po prijavi povjerenika za natjecanje donio je odluke o novčanim kaznama za Tomislava Ivkovića i Maria Musu, trenera i igrača NK Lokomotiva, zbog povreda odredbi Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.

Trener Ivković tako će morati platiti kaznu u iznosu od 10.000 kuna, a igrač Musa 1.000 kuna.

Disciplinski sudac u provedenom postupku utvrdio je, a što su prijavljeni u svojim očitovanjima priznali, da je trener Ivković u završnici utakmice Lokomotiva - Osijek tražio od igrača Muse da namjerno dobije žuti karton kako bi na slijedećoj prvenstvenoj utakmici protiv Dinama odradio automatsku kaznu zbog treće opomene u nizu i tako naredne utakmice igrao bez opterećenja i razmišljanja o mogućoj kazni zbog novog žutog kartona.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.