×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Milan Pavličić odlučuje o (ne)odigravanju Istra 1961 - Varaždin

Petak, 02. ožujka 2012. 22:28 Napisao/la 

Bivši igrač Varaždinaca, Milan Pavličić, ne želi odustati od svojih zahtjeva i isplate dugovanja. Ako mu Varaždinci ne plate, danas neće igrati u Puli.

Milan Pavličić, trenutačno član Osijeka, mogao bi biti upisan u povijest hrvatskog nogometa. Naime, upravo o Pavličiću ovisi hoće li se današnji susret MAXtv Prve hrvatske nogometne lige, između Istre 1961 i Varaždina odigrati. A ako se ne odigra, onda će Varaždin napustiti društvo prvoligaša, i Hrvatska će, prvi puta otkako je samostalnosti, imati - Ligu 15.

Varaždin, koji je pravni nasljednik NK Varteksa, kluba koji je Pavličiću ostao dužan milijun i dvjesto tisuća kuna, mora platiti barem dio dugovanja, jer igrač ne namjerava odustati. Rezolutan je u namjeri da ishoduje zarađeni novac i u toj nakani ga ništa neće omesti.

- Što se mene tiče, mogu otići u županijski rang, raspasti se, bilo što... Ne, suspenziju im neću skinuti, ako mi ne plate dug. Ili barem dio duga. Ne bude li tako, ja svoju suspenziju neću povući, pa onda neka odgovaraju javnosti. - poručio je Milan Pavličić.

Novi predsjednik Varaždina, Boris Solomun, zamolio je i Pavličića i Hrvatski nogometni savez za razumijevanje. Jer, račun kluba je blokiran (dug od 30 milijuna kuna), a dok je tako, Pavličiću ne mogu isplatiti novac.

- Moraju nam dopustiti da počnemo stvarati prihode, a to ne ide preko noći. Ako ne bude tako, onda nećemo imati izbora, čekat ćemo konačnu odluku, ukoliko ne odigramo susret u Puli, selimo se u najniži rang natjecanja. - rekao je Solomun.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.