RIJEKA PROTIV LOKOMOTIVE NA RUJEVICI Međusobno igraju dvije momčadi koje su osvojile najviše bodova i prikazale najbolji nogomet u nastavku sezone

Subota, 17. veljače 2024. 09:29 Napisao  I. V.

Rijeka je veći favorit nego što ukazuje ljestvica u drugom dijelu sezone

Međusobno igraju dvije momčadi koje su osvojile najviše bodova i prikazale najbolji nogomet u nastavku sezone

Rijeka i Lokomotiva u subotu (15) na Rujevici igraju utakmicu koja će pokazati tko igra najbolji nogomet na početku drugoga dijela sezone.

Međusobno igraju dvije momčadi koje su odigrale po jednu zaostalu utakmicu iz prvoga dijela sezone, osvojile su najviše bodova i prikazale najbolji nogomet.

Rijeka je pobijedila sve četiri utakmice, tri pobjede na gostovanjima pokazale su novu energiju na početku drugoga dijela sezone, ista je momčad u prvom dijelu sezone drugačije energetski igrala na Rujevici i na gostovanjima.

Pristup u drugom poluvremenu utakmice u Splitu i posebice način na koji su ostvarene dvije uzastopne pobjede u Velikoj Gorici u uvjetima koji nisu bili regularni, pokazale su da je momčad počela trenirati mentalitet pobjednika na gostovanjima.

U jedinoj utakmici na Rujevici, Rijeka je nastavila tamo gdje je stala u prvom dijelu sezone, kada se prometnula u najuspješnijega domaćina, Istra 1961 nije imala nikakve šanse!

Lokomotiva je ove godine pobijedila Dinamo u Maksimiru i Goricu u Velikoj Gorici, dvije utakmice u Kranjčevićevoj odigrala je neodlučeno (Varaždin 0:0, Dinamo 2:2).

Okomitoj geometriji igre zagrebačke momčadi pogoduju raširene linije protivničkih momčadi, Rijeka u subotu igra prvu utakmicu ove sezone u kojoj će morati pažljivo balansirati u otvaranju i zatvaranju.

Svaka pogreška u otvaranju može biti kažnjena u zatvaranju, momčad Lokomotive brže se transformira od Gorice, Hajduka i Istre 1961.

Sudeći prema viđenom na početku sezone, gledatelji na rasprodanoj Rujevici u subotu bi trebali gledati atraktivnu utakmicu uoči koje je Rijeka veći favorit nego što ukazuje ljestvica u drugom dijelu sezone.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.