Maxwell Acosty: Sramotno je to što se dogodilo Saidu i četvorici njegovih kolega

Četvrtak, 26. travnja 2018. 20:13 Napisao/la  SC
Maxwell Acosty
Maxwell Acosty

Maxwell Acosty i Ahmed Said su Ganci koji se poznaju još iz talijanske druge lige.

- Dobri smo Said i ja, čujemo se, u kontaktu smo, ali ovih ga dana nisam uznemiravao. Zna da ima moju podršku i da me može nazvati u bilo koje doba. Ne bih se upuštao u komentare oko događaja u drugom klubu, naravno da je to što se njemu i još četvorici kolega dogodilo sramotno i nedopustivo, kazao je Acosty za 24sata o napadu pripadnika Torcide na petoricu igrača Hajduka među kojima je bio Said.

Acosty ovog proljeća igra jako dobro, nakon razdoblja prilagodbe postao je standardni prvotimac koji jedva čeka utamicu protiv Dinama:

- Uživam igrati u Maksimiru, volim takve terene, ali to je totalno nebitna činjenica i ostat će tek usputni podatak ako Rijeka tamo nastavi gubiti. Ne smijemo pogubiti ni živce, ni fokus na ono najbitnije. U kojem god sastavu oni istrčali, nama treba savršena utakmica da bismo pobijedili u Maksimiru. Otkad sam u Rijeci, dvaput smo u Zagrebu izgubili. Želim ih pobijediti na njihovom stadionu, kaže Acosty.

Najveća razlika između nogometa u Italiji i Hrvatskoj je sljedeća:

- U Italiji se nemjerljivo  više radi na taktici nego u Prvoj HNL. Ovdje su zato važnije lopta i tehnika, ali pod Matjažom Kekom se radi žestoko na jednom i drugom.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.