MAXtv Prva liga: Zagreb odnio bodove iz Parka mladeži, Gabrijel Boban odlučio

Subota, 16. svibnja 2015. 21:20 Napisao/la  Ivan Jelić

Utakmica 34. kola: Split - Zagreb 1:2

MAXtv Prva liga - 34. kolo

SPLIT – ZAGREB 1:2

Igralište u Parku mladeži. Gledatelja 500

Sudac: Igor Križarić (Čakovec) 5,5

Strijelci: 1:0 Rog (7), 1:1 Medić (42), 1:2 G. Boban (55)

Žuti kartoni: Barbarić, Woon (Split)

Isključenje: ZorAn Vulić (prigovor sucu)

SPLIT: Zagorac 5, Galović 5,5, Barbarić 5,5, Vrgoč 5, Woon 5,5, Blagojević 5, Mršić 5 (od 59.Kvesić 5), Bagarić 5 (od 70. Roce -), Rog 6,5, Erceg 6 (od 85. Glavina -), Cikalleschi 5

ZAGREB: Livaković 7, Jurendić 6, Kolinger 5,5, Musa 6,5, Štiglec 6,5 Stepčić 7, Matić 6, Ljubičić 6,5 (od 91. Ćubel -), Krovinović 6,5, Medić 7 (od. 86 Konopenjak -), G. Boban 7,5

Domaćini su poveli već u 7. minuti golom Roga kojega je odlično uposlio Erceg. Napadač crvenih pobjegao je Kolingeru, ušao je u kazneni prostor i s nekih 12-13 metara pucao, Livaković je bio nemoćan. Samo koju minutu poslije Bagarić je imao stopostotnnu prigodu, izašao je sam pred vratara gostiju, pucao je sa desetak metara Livaković je obranio njegov udarac.

Gosti su izjednačili u finišu prvog dijela susreta. Stepčić je sa nekih dvadesetak metara izveo slobodni udarac, lopta je pogodila spoj grede i stative, Medić je iz blizine poslao loptu u mrežu. U poluvremenu je sudac Križarić poslao na tribine trenera Splita Zorana Vulića zbog prigovora.

U nastavku susreta gosti su preko Gabrijela Bobana u 55. minuti došli do vodstva, krivac za primljeni gol je vratar Zagorac kojemu je lopta prošla kroz ruke.

Do kraja susreta domaćini su pokušavali ne bi li stigli barem do poravnanja, no u tome nisu uspjeli. Stepčić je mogao zabiti i treći gol za svoju momčad da je bio malo precizniji.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.