MAXtv Prva liga: Zadar svladao Osijek, Weitzerov eurogol za pobjedu

Subota, 26. srpnja 2014. 23:31 Napisao/la  SC

Utakmica 2. kola: Zadar - Osijek 2:1 (Ivančić 35', Weitzer 64'/Barišić 90'-11m)

Nogometaši Zadra pobijedili su Osijek i tako upisali prvu prvenstvenu pobjedu u 2. kolu MAXtv Prve lige. U ogledu dvaju ekipa koje su u prvom kolu upisale poraz, Zadar je ovoga puta bio spretniji.

Domaćin je poveo golom Ivančića u 35. minuti, a Weitzer je zabio, pokazat će se kasnije, pobjednički gol u 64. minuti. Bivši nogometaš Rijeke uzeo je loptu praktički pred svojim kaznenim prostorom. Krenuo je u prodor i prekrasnim udarcem s 30-ak metara zavukao je loptu iza leđa Mikulića.

Gosti su se pokušavali vratiti u utakmicu, ali samo su uspjeli smanjiti rezultat golom Barišića u sudačkoj nadoknadi iz penala.

ZADAR - OSIJEK 2:1 (Ivančić 35', Weitzer 64'/Barišić 90'-11m)

ZADAR: Matković, Bilaver, Čirjak (od 58' Surać), Sarić, Šimurina, Ivančić (od 80' Šimunac), Weitzer (od 86' Tešija), Terkeš, Muić, Ikić, Hrgović.

OSIJEK: Mikulić, Kurtović (od 85' Dugandžić), Matas, Šorša, Barišić, Baraban (od 82' Glavaš), Novaković, Mišić, Barišić, Jonjić, Škorić (od 71' Ugarković).

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.