MAXtv Prva liga: Zadar pobijedio Hajduk u Stanovima pogocima Krstanovića i Ikića

Nedjelja, 03. svibnja 2015. 21:03 Napisao/la  SC

Utakmica 32. kola: Zadar - Hajduk 2:0 

Nogometaši Zadra pobijedili su Hajduk pred dupke ispunjenim tribinama na Stanovima, momčad Igora Štimca postignula je dva pogotka (2:0) koja vrijede tri jako važna boda u borbi za ostanak.

U 16. minuti Terkeš je ubacio iz kuta, stoper Ikić ostao je sam na drugoj vratnici i bez teškoća nogom loptu skrenuo u mrežu. Konačnih 2:0 djelo je Ivana Krstanovića u sudačkoj nadoknadi, kada je glavinu posla obavio brzonogi Pešić, koji je pobjegao lijevom stranom i precizno asistirao strijelcu.

Zadar i Hajduk odigrali su dinamičnu i zanimljivu utakmicu, osjećao se lokalni naboj i važnost bodova za obje momčadi. Obje su momčadi propustile nekoliko (polu)prilika.

ZADAR: Gluić, Mišić, Ikić, Jerbić, Jurkić, Jović (od 78. Surać), Banović, Pušić, Okechukwu (od 70. Pešić), Terkeš (od 60. Čirjak), Krstanović

HAJDUK: Kalinić, Vršajević, Maloča, Milović, Mikanović, Tudor (od 46. Milevskyi), Caktaš, Mezga, Sušić (od 85. Maloku) Vlašić (od 74. Juranović), Maglica

Utakmica 32. kola: Zadar - Hajduk 2:0 (Ikić 16, Krstanović 90+2)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.