MAXtv Prva liga: Split golovima Cikalleshija i Kvesića do prve pobjede nakon listopada prošle godine

Subota, 07. ožujka 2015. 18:41 Napisao/la  SC

Utakmica 24. kola: Split - Slaven Belupo 2:0

 

Nogometaši Splita zabilježili su petu ovosezonsku prvenstvenu pobjedu. Splićani su na domaćem terenu bili uspješniji od Slaven Belupa 2:0. Prva je to pobjeda Splita nakon listopada prošle godine, ali i prva od kad je trenersku poziciju preuzeo Zoran Vulić.

Domaći su od prve minute pokazali da žele pobjedu. Pritisak je urodio plodom te gosti nisu uspijevali približiti se i ugroziti domaćeg vratara. Splićani dolaze u vodstvo u 34. minuti. Cikalleshi je primio loptu na 12 metara od gostujućeg gola, okrenuo se i pucao kroz noge Peričiću, a lopta je ispod vratara Karduma ušla u mrežu.

Novi pogodak stigao je u 53. minuti kada je Marko Kvesić pogodio iz slobodnog udarca sa 25 metara. Splitov veznjak savršeno je pogodio donji desni kut Kardumovih vrata. Vratar Slaven Belupa nije uspio niti reagirati.

Bez obzira na vodstvo domaći su nogometaši i dalje pritiskali goste iz Koprivnice, no bez obzira na nekoliko opasnih prilika nisu uspjeli povisiti rezultat.

RNK SPLIT: Zagorac, Radotić, Galović, Barbarić, Glavina, Vidović, Mršić, Belle (od 74. Jukić), Kvesić (od 80. Bagarić), Erceg, Cikalleshi (od 87. Roce)

SLAVEN BELUPO: Kardum, Purić, Fuštar, Peričić, Delić, Ejupi, Paracki (od 70. Ozobić), Crepulja (od 70. Brlek), Gregurina, Mišić, Mirić

Utakmica 24. kola: Split - Slaven Belupo 2:0 (Cikalleshi 34, Kvesić 53)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.