MAXtv Prva liga: Slaven Belupo razbio Inter u Koprivnici i prekinuo niz bez pobjede u prvenstvu

Nedjelja, 01. studenog 2015. 21:08 Napisao/la  SC

Utakmica 15. kola: Slaven Belupo - Inter 4:0

Nogometaši Slaven Belupa lako su se obračunali sa zaprešićkim Interom u posljednjoj utakmici 15. kola prvenstva. Završilo je 4:0 za Koprivničane koji su se tako malo oporavili od niza bez pobjeda u prvenstvu. S druge strane Zaprešićani su u Koprivnicu stigli u rezultatskoj euforiji jer su zadnjih pet kola neporaženi, no Slaven Belupo ih je demolirao.

Domaći su poveli u 20. minuti nakon pogreške Komorskog. Gostujući stoper vraćao je loptu svome vrataru, ali to je pročitao kapetan Delić i sa ruba šesnaesterca poslao loptu u mrežu pored nemoćnog vratara Posavca.

U četvrtoj minuti drugog dijela Paracki je pronašao Savića u kaznenom prostoru koji se oslobodio svog čuvara i pogodio iskosa s lijeve strane suprotan kut vratara Intera.

U 64. minuti novi kiks Komorskoga iskoristio je Delić koji je ukradenu loptu dodao Ozobiću. Ozobić je pucao, Posavec odbio ponovno samo do Ozobića, ali i drugi pokušaj s crte izbacuje Begić, ali uzalud. Lopta se vratila još jednom u noge Ozobiću koji je iz trećeg pokušaja zatresao mrežu.

Konačni rezultat postavio je Arap 90. minuti lobom sa ruba šesnaesterca.

Farmaceuti su pobjedom skočili na sedmo mjesto sa 17 bodova, dok je Inter ostao peti sa 19 bodova.

SLAVEN BELUPO: Brlek, Crepulja, Delić  (83 Arap), Galović, Križman (46 Ozobić), Međimorec, Paracki, Purić, Rozman, Savić (79 Jambor), Stiglec

INTER: Begić, Blažević (53 Glavina), Čeliković, Čosić, Komorski, Mazalović, Mlinar (53 Bočkaj), Nestorovski, Ottochian (81 Zulin), Posavec, Šoljić

Utakmica 15. kola: Slaven Belupo - Inter 4:0 (Delić 20, Savić 49, Ozobić 64, Arap 90)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.