MAXtv Prva liga: Slaven Belupo i Istra 1961 podijelili bodove u zanimljivoj utakmici

Subota, 10. kolovoza 2013. 20:53 Napisao/la  SC

Utakmica 5. kola: Slaven Belupo - Istra 1961 2:2

MAXtv Prva liga – 5. kolo

 SLAVEN BELUPO – ISTRA 1961 2:2

 Stadion u Koprivnici. Gledatelja: 1200

Sudac: Marijo Strahonja (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Križman (2-11m), 1:1 Brlek (6),  2:1 Henrique (63), 2:2 Bagarić (79-ag)

Žuti kartoni: Čanađija, Gregurina, Grgić (S. Belupo), Miličević, Radonjić, Batarelo (Istra)

Crveni karton: Grgić (73, drugi žuti)

SLAVEN BELUPO: Rodić, Melnjak, Grgić, Henrique, Čanađija (59 Ljuban), Brlek, Delić (69 Filipović), Purić, Gregurina, Rak, Novinić (75 Bagarić)

ISTRA: Ježina, Pilipović, Obšivač, Budicin, Blagojević, Batarelo, Hadžić (46 Jo), Uzelac (80 Čorić), Miličević (64 Ottochian), Križman, Radonjić

 

Slaven Belupo i Istra odigrali su zanimljivu utakmicu bez pobjednika. Gledatelji u Koprivnici gledali su dinamičnu utakmicu punu šansi i obrata.

 Gosti su poveli već u 2. minuti iz kaznenog udarca koji je točno izveo Križman, no domaćini poravnavaju četiri minute kasnije nakon Brlekova udarca. Do odmora je uslijedilo razdoblje bolje igre Slaven Balupa, koji je stvorio i propustio nekoliko šansi. Najbolje prilike nisu iskoristili Rak, koji u 42. promašuje prazna vrata, te Delić koji je pogodio prečku u 44. minuti.

 U drugom dijelu nastavila se lagana dominacija domaćina, koji ne nekoliko puta (Delić, 50) zaprijetili prije nego što je Henrique u 63. minuti pogodio za vodstvo nakon Rakova ubačaj iz kuta.

 U 73. minuti Grgić je dobio drugi žuti karton u razmaku od samo tri minute, Istra je stekla igračku prednost i počela tražiti pogodak izjednačenja. Pogodak se dogodio u 79. minuti, kada je Bagarić postigao autogol čime je utakmica rezultatski zaključena.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.