MAXtv Prva liga: Osijek svladao Inter, Bruno Marić dosudio čak tri kaznena udarca

Nedjelja, 13. rujna 2015. 19:06 Napisao/la  SC

Utakmica 9. kola: Osijek - Inter 3:0

MAXtv Prva liga - 9. kolo

OSIJEK - INTER 3:1

Stadion Gradski vrt. Gledatelja 1.000

Sudac: Bruno Marić (Daruvar)

Strijelci: 1:0 Perošević (27-11m) 2:0 Perošević (87-11m) 3:0 Roce (90+1) 3:1 Čeliković (90+3-11m)

Žuti kartoni: Škorić, Mandić, Arsenić, Roce (Osijek), Ottochian, Miletić, Blažević (Inter)

OSIJEK: Mikulić, Špičić, Mandić (72 Arsenić), Perošević, Roce, Ugarković, Škorić, Šorša, Šarić (66 Čuljak), Lukić, Mihaljević (60 Grgić)

INTER: Posavec, Begić (79 Filipović), Šoljić, Mlinar, Radić (46 Čabraja), Blažević, Glavina, Čeliković, Miletić, Čosić, Ottochian (85 Bočkaj)

Osijek je s 3:1 pobijedio Inter u 9. kolu HNL-a i tako prekinuo niz od četiri uzastopna poraza. Druga je to pobjeda Osječana uopće ove sezone i prva za trenera Zekića, današnjeg debitanta.

Inter je napadao, ali domaćin je u Gradskom vrtu zabijao. Kaznene udarce je u 27. i 87. skrivio Miletić, a oba je iskoristio Perošević. Roce je u nadoknadi povisio vodstvo, a potom je sudac Bruno Marić i treći put pokazao na bijelu točku. Počasni pogodak za goste postigao je Čeliković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.