MAXtv Prva liga: Osijek minimalno porazio Istru i dodatno zakomplicirao borbu za ostanak

Nedjelja, 17. svibnja 2015. 19:02 Napisao/la  SC

Susret 34. kola: Osijek - Istra 1961 1:0

MAXtv Prva liga - 34. kolo

OSIJEK - ISTRA 1961 1:0

Stadion Gradski vrt. Gledatelja 4.000

Sudac: Mario Zebec (Varaždin)

Strijelac: 1:0 Perošević (47)

Žuti kartoni: Lukić, Čuljak, Škorić, Barišić, Aneff (Osijek), Jo. Heister (Istra 1961)

OSIJEK: Mikulić, Vojnović, Perošević (82 Aneff), Laštro, Lukić, Jamak (89 Bralić), Barišić, Škorić, Šorša, Matas, Čuljak (73 Glavaš)

ISTRA 1961: Brkić, Gregov, Vukman, Špehar (73 Repić), Matoš, Pavlović, Pamić, Šimurina (32 Salanović), Heister, Jo, Križman (63 Jordan)

Nogometaši Osijeka pobijedili su Istru 1:0 i tako su si kupili nadu da će i sljedeće sezone igrati u Prvoj ligi.


Igrači trenera Ive Šuška ovu utakmicu nisu smjeli izgubiti, jer poraz bi ih gotovo sigurno bacio u niži rang i od početka su napadali gol vratara Brkića. Iz minute u minutu prigode su se redale pred golom Puljana, a u promašajima je prednjačio Perošević.

Napadač 'bijelo-plavih mogao se danas proslaviti i nevjerojatno je što je sve promašio. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Brkić mu je obranio i penal, međutim u 47. minuti nakon odbijanca zabija zlata vrijedan gol.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.