MAXtv Prva liga: Lokomotiva prvenstvo otvorila pobjedom u Osijeku

Subota, 19. srpnja 2014. 22:41 Napisao/la  SC

Utakmica 1. kola MAXtv Prve lige: Osijek - Lokomotiva 1:4 (Barišić 62'/Pavičić 4', Pajač 38', Budimir 65', 88')

Nogometaši Lokomotive krenuli su u novu sezonu pobjedom na gosotvanju protiv Osijeka u 1. kolu MAXtv Prve lige. Iako je Osijek u prvom dijelu napadao, lokosi su poveli već u četvrtoj minuti kada je Pavičić zabio s deset metara.

Gosti su prednost udvostručili u 38. minuti. Lokosi su krenuli u kontru koju je zaključio Pajač - 0:2. Osijek se pokušavao vratiti, trud je nagrađen u 62. minuti. Ubačaj Barabana glavom je u mrežu pospremio Barišić - 1:2. Nada u remi kod domaćina trajala je tri minute, Budimir je pogodio za 1:3.

Kao točku na "i" Osijek je zadnjih sedam minuta igrao s igračem manje nakon isključenja Slavka Bralića. Priču je dvije minute prije kraja drugim pogotkom zaključio Budimir.

OSIJEK: Mikulić, Kurtović, Bralić, Špehar (od 67' Ugarković), Šorša, Perošević (od 46' Baraban), Barišić, Mišić, Barišić, Jonjić, Škorić (od 82' Mioč).

LOKOMOTVIA: Zelenika, Bartolec, Musa, Ćalušić, Šovšić, Begonja, Budimir (od 90' Gržan), Pavičić, Prenga, Mišić (od 62' Doležal), Pajač (od 83' Kolar).

Utakmica 1. kola MAXtv Prve lige: Osijek - Lokomotiva 1:4 (Barišić 62'/Pavičić 4', Pajač 38', Budimir 65', 88').

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.