MAXtv Prva liga: Lokomotiva preokretom u nastavku svladala Istru i približila se Europi

Srijeda, 16. travnja 2014. 20:58 Napisao/la  SC

Susret 31. kola: Lokomotiva - Istra 3:2

MAXtv Prva liga - 31. kolo

LOKOMOTIVA - ISTRA 1961 3:2

Stadion Maksimir. Gledatelja 200.

Sudac: Danijel Trampus (Osijek)

Strijelci: 0:1 Yoon (30) 1:1 Trebotić (49-11m) 2:1 Begonja (53) 3:1 Begonja (68) 3:2 Blagojević (70)

Žuti kartoni: Lovrić, Batarelo, Vučko (Istra)

LOKOMOTIVA: Šarlija, Bartolec, Prenga, Čalušić, Gorupec, Šovšić, Trebotić, Begonja, Pjaca, Šitum, Budimir (82 Mišić)

ISTRA 1961: Lovrić, Budicin, Vučko (70 Ilić), Čagalj (88 Heister), Pilipović, Batarelo, Blagojević, Obšivač, Kramarić (59 Radonjić), Yoon, Jo

Na sablasno praznom Maksimiru Lokomotiva je uspisala važnu pobjedu protiv Istrana u borbi za četvrto mjesto koje jamči izlazak u kvaliikacije Europske lige. Izabranici Tomislava Ivkovića na taj su način iskoristili kiks Splita u domaćem dvoboju s Dinamom i primakli se crvenima iz Parka Mladeži na bod.

Istra je povela pogotkom Koreanca Yoona u prvom dijelu, dok su domaćim igračima, to jest Anti Budimiru poništena dva zgoditka zbog evidentnih zaleđa. No, da dvoboj ovih dviju suparnika bude zanimljiv kao i u dosadašnja tri ovosezosnka susreta pobrinulo se drugo poluvrijeme odnosno osiječki sudac Trampus koji dosuđuje sporni jedanaesterac. Realizira ga Trebotić, a Lokosi još dvaput zabijaju, i to preko Luke Begonje za potpuni preokret. Između dva Begonjina gola još je jednom loptu na bijelu točku namjestila Lokomotiva. Igrala se 61. minuta kada Lovrić brani kazneni udarac Budimiru.

Do kraja susreta Istra je uspjela smanjiti krasnim zgoditkom Blagojevića iz slobodnog udarca.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.