MAXtv Prva liga: Lokomotiva pogotkom Andrijaševića odnijela bodove s Parka mladeži

Subota, 21. ožujka 2015. 18:57 Napisao/la  Ivan Jelić

Susret 26. kola: Split - Lokomotiva 0:1. Nakon jednog auta, lopta je doskakutala do Andrijaševića, a on je prekrasnim udarcem s 25 metara zatresao mrežu Zagorca koji je bio nemoćan

MAXtv Prva liga - 26. kolo

SPLIT - LOKOMOTIVA 0:1

Park Mladeži. Gledatelja 700

Sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka)

Strijelac: 0:1 Andrijašević (49)

Žuti kartoni: Barbarić, Glavina (Split), Prenga, Perić, Andrijašević, Mrčela (Lokomotiva)

SPLIT: Zagorac, Ibriks, Galović, Barbarić (43 Vrgoč), Glavina, Vidović, Kvesić (76 Blagojević), Bagarić, Rog, Erceg (59 Belle), Cikalleshi

LOKOMOTIVA: Sluga, Bartolec, Mrčela, Prenga, Perić, Bručić, Leko, Andrijašević, Begonja, Doležal (od 66. Kolar), Rukavina (90 Gržan)

Nogometaši Lokomotive uspijeli su prekinuti pozitivan niz Splita od tri uzastopne pobjede i pobjedom na Parku mladeži doći do velika tri boda u borbi za treće mjesto na tablici.

Prvo poluvrijeme je proteklo bez osobitih prigoda, igra se vodila uglavnom na sredini terena, a odlučujući trenutak utakmice se dogodio na početku drugog dijela igre.

Nakon jednog auta, lopta je doskakutala do Andrijaševića, a on je prekrasnim udarcem s 25 metara zatresao mrežu Zagorca koji je bio nemoćan.

Do kraja utakmice Split je prijetio, međutim nisu uspijeli doći do izjednačujućeg pogotka. Najbliži je bio Belle u 78. minuti kada je pucao poluvolejem s 20-ak metara, a Sluga izvrsno obranio njegov udarac.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.