MAXTV PRVA LIGA

Lokomotiva zadržala priključak za Hajdukom

Petak, 08. ožujka 2013. 19:08 Napisao/la  SC

Utakmica 23. kola: Lokomotiva - Zadar 4:1 (Barbarić 42',  Boras 61', Mesarić 67', Kramarić 90'/Con 45')

 

MAXtv Prva liga – 23. kolo

LOKOMOTIVA – ZADAR 4:1

Stadion u Maksimiru. Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek)

Strijelci: 1:0 Barbarić (42), 1:1 Con (45), 2:1 Boras (61), 3:1 Mesarić (67), 4:1 Kramarić (90)

Žuti kartoni: Kramarić (Lokomotiva), Šimurina, Buljat (Zadar)

LOKOMOTIVA: Picak, Mrzljak, Barbarić, Mesarić, Boras, Antolić (80 Chago), Trebotić, Pjaca (67 Martinac), Bručić, Šitum (78 Zakarić), Kramarić

ZADAR: Gluić, Vasilj (68 Heister), Buljat, Šimurina (24 Con), Sarić, Banović, Gržan (77 Surać), Ljubović, Mršić, Begonja, Ivančić

U 42. minuti, nakon udarca iz kuta koji je izveo Trebotić, stoper domaćih Barbarić udarcem glavom pogodio je mrežu za 1:0. Lokomotiva ipak nije otišla na odmor s prednošću, u zadnjoj minuti prvog dijela rezultat je poravnao Con, koji je skrenuo loptu u mrežu nakon Mršićeva ubačaja.

U nastavku utakmice Lokomotiva je snažno pritiskala goste što je rezultiralo Borasovim pogotkom u 62. minuti. Nekoliko minuta kasnije, utakmica je riješena.

U 67. minuti uz listu strijelaca upisao se još jedan branič, Mesarić je povisio na 3:1 nakon Trebotićeva udarca iz daljine. U 90. minuti pogodak je postigao Kramarić čime je Lokomotiva zadržala priključak s Hajdukom na drugom mjestu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.