MAXtv Prva liga: Istra uspjela osvojiti bod protiv Slavena Belupa, Ejupi i Radonjić dvostruki strijelci

Četvrtak, 30. travnja 2015. 20:17 Napisao/la  SC

Utakmica 31. kola: Istra 1961 - Slaven Belupo 2:2. Dejan  Radonjić u 23. minuti nije iskoristio kazneni udarac


Pogotkom spretnog Dejana Radonjića u 87. minuti Istra je uspjela osvojiti bod protiv Slavena Belupa kojega je nekoliko minuta dijelilo od važne pobjede u borbi za ostanak. U 87. minuti Heister je uputio oštru loptu pred gol gostiju, gdje je Radonjić podmetnuo nogu i loptu poslao u mrežu - 2:2.

U uzbudljivom prvom poluvremenu spretniji bili gostujući nogometaši, koji su na odmor išli s prednošću od jednog gola. Već u 18. sekundi je prvu nesigurnost pokazao Brkić, koji je slabo ispucao loptu i pogodio Ejupija. Lopta je izašla van granica terena. Deset minuta kasnije kazneni udarac skrivio je Špehar, a Ejupi je 11. minuti zabio prvi pogodak - 0:1.


Istra je poznata kao stabilna momčad na koju ne utječu vanjski faktori, krenuli su igrači Igora Pamića po izjednačenje. Veliku priliku za pogodak imao je Radonjić, koji u 23. minuti nije bio prezican s bijele točke.

U 37. minuti Pamić je ukrao loptu i uposlio Radonjića, koji se sjurio u kazneni prostor gostiju i preciznim udarcem donio izjednačenje - 1:1.

Gosti nakon samo dvije minute došli do novog vodstva. Radonjić je izgubio loptu na polovici gostiju, a Ejupi je kontru završio preciznim udarcem i golom 1:2.

U nastavku susreta gosti su pretežito branili stečenu prednosti zamalo uspjeli.

Sudac Goran Gabrilo nije kaznio Genga zbog brutalnog starta na Dinisa, koji je šepajući izašao nekoliko minuita prije kraja utakmice.

ISTRA 1961: Brkić, Obšivač, Gregov, Šimurina (77 Jordan), Heister, Dias, Matoš, Špehar (46 Franjić), Pamić, Tomić (46 Jo), Radonjić

SLAVEN BELUPO: Picak, Grgić, Henrique, Crepulja, Ejupi (79 Mišić), Mihaljević (46 Geng), Brlek, Paracki (59 Lela), Delić, Fuštar, Mirić

Utakmica 31. kola: Istra 1961 - Slaven Belupo 2:2 (Radonjić 37, 87/Ejupi 11-11m, 39)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.