MAXtv Prva liga: Istra osvojila bodove u Gradskom vrtu, Osijek doživio peti poraz

Nedjelja, 18. kolovoza 2013. 23:14 Napisao/la  SC

Utakmica 6. kola: Osijek - Istra 1:3

MAXtv Prva liga – 6. kolo

 

OSIJEK – ISTRA 1961 1:3

 

Stadion Gradski Vrt. Gledatelja 3000

 

Sudac: Domagoj Vučkov (Rijeka)

 

Strijelci: 1:0 Lulić (10) 1:1 Franjić (16) 1:2 Graf (58) 1:3 Woon (86)

 

Žuti kartoni: Pušić (Osijek) Križman (Istra 1961)

 

OSIJEK: Mikulić – B. Barišić, Škorić, Novaković, Babić – Vitaić, Mišić (59 Pušić), Lulić (70 Dugandžić), Šorša – Pongračić, J. Barišić (46 Mandić)

 

ISTRA 1961: Ježina – Woon, Obšivač, Budicin, Graf – Blagojević, Batarelo – Jo, Havojić (89 Pilipović), Franjić (73 Horvat) – Križman (46 Radonjić)

 

Nogometaši Istre 1961 slavili su u Osijeku u sklopu 6. kola i tako domaćina gurnuli u novi, peti poraz u ovogodišnjem prvenstvu.

 

Iako je Lulić u desetoj minuti doveo svoju ekipu u vodstvo, do kraja utakmice zabijali su samo igrači Istre. Šest minuta kasnije Franjić puca s desne strane, s ruba kaznenog prostora i skida paučinu Mikulićevog gola za izjednačenje.

 

U nastavku je najprije Graf iskoristio ispadanje lopte iz ruku vratar Mikulića i u gužvi poentirao za 1:2, a točku na i svojim prvijencem u dresu Istre nakon odbijene lopte postavlja Woon.

 

Havojić je pogodio Škorića, a Woon je samo ispratio akciju i mae. Nakon poraza na Kantridi (1:5) momčad Tomislava Steinbrucknera nalazi se na teškim mukama, dok je Istra upisala vrlo važnu gostujuću pobjedu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.