MAXtv Prva liga: Istra 1961 proljeće otvorila pobjedom, Goran Roce donio tri boda s bijele točke

Petak, 17. veljače 2017. 20:05 Napisao/la  SC

Utakmica 21. kola: Istra 1961 - Lokomotiva 1:0 (1:0)

MAXtv Prva liga - 21. kolo

ISTRA 1961 - LOKOMOTIVA 1:0 (1:0)

Stadion Aldo Drosina. Gledatelja: 500

Sudac: Duje Strukan (Split)

Strijelci: 1:0 Roce (29-11m)

Žuti kartoni: Lucio, Pavić, Solomon, Žižić, Gržan (Istra 1961), Grezda, Kolinger, Cekici, Ivanušec, Šunjić, Capan, Lovrić (Lokomotiva)

ISTRA 1961: Ivušić, Gojković, Pavić, Lucio (81 Prelčec), Solomon (88 Urošević), Roce (79 Bouhna), Žižić, Miloš, Paracki, Gržan, Puclin

LOKOMOTIVA: Šemper, Rožman (79 Lovrić), Ivanušec (46 Halilović), Rrahmani, Cekici, Grezda, Kolinger, Šunjić, Capan, Bočkaj, Mihaljević (56 Doležal)

Nogometaši Istre i Lokomotive otvorili su proljetni dio HNL-a u Puli, a tri boda pripala su domaćima.

U 11. minuti Roce je izveo slobodan udarac sa 25 metara iskosa s desne strane, pucao je preko živog zida, ali je lopta otišla desetak centimetara pored bliže vratnice. Gržan je u 32. minuti ušao u kazneni prostor, no Kolinger je uspio presjeći loptu i izbaciti je u korner.

Istra 1961 je povela u 29. minuti kada je kapetan Goran Roce realizirao najstrožu kaznu dosuđenu nakon što je Kolinger rukom zaustavio loptu koju je Gržan uputio sa 17, 18 metara prema golu Lokomotibe. Roceu je to bio peti ovosezonski gol, 23 u dresu Istre.

Lokomotiva je u prvom dijelu izvela četiri udarca iz kuta, pokušavali su ugroziti domaće, no udarac prema vratima je izostao.

U 58. minuti Mihaljević koristi nepažnju domaće obrane, ali Ivušić zaustavlja pokušaj. Grezda je primio loptu u 68. minuti na pet, šest metara, pucao je, no lopta je pogodila vratara Ivušića. U 80. minuti Pavić je pucao s lijeve strane, gađajući bliži kut, no Šemper je bio na mjestu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.