MAXtv Prva liga: Istra 1961 i Zadar na Drosini odigrali susret bez pogodaka u borbi za ostanak

Nedjelja, 10. svibnja 2015. 19:11 Napisao/la  SC

Susret 33. kola: Istra 1961 - Zadar 0:0

MAXtv Prva liga - 33. kolo

ISTRA 1961 - ZADAR 0:0

Stadion Aldo Drosina. Gledatelja 3.700

Sudac: Fran Jović (Zagreb)

Žuti kartoni: Šimurina (Istra 1961), Jerbić, Mišić, Surač, Pušić (Zadar)

ISTRA 1961: Brkić, Gregov, Obšivač (55 Bastos), Vukman (83 Salanović), Franjić (41 Jo), Špehar, Matoš, Pamić, Šimurina, Heister, Križman

ZADAR: Gluić, Čirjak (74 Okechukwu), Pušić, Surać (62 Milinković), Gabrić, Jerbić, Pešić, Ikić, Mišić (46 Jović), Jurkić, Krstanović

Nisu domaćini u Puli uspjeli stići do pobjede s kojom bi se odmakli od opasne zone i barem privremeno vratili mir u svlačionicu. Dvoboj sa Zadrom na Drosini je završio bez pogodaka. Istra je bila bliže pobjedi, povratnik u njene redove Sandi Križman zapucao je dvije velike prilike (19, 75). U prvom poluvremenu moglo se vidjeti malo prilika, Zadrani u tijeku utakmice nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti Brkiću.

Zadar je osvojenim bodom na ljestvici preskočio Osijek, Istra je tri boda udaljena od kvalifikacija a četiri od ispadanja. Sljedeće kolo za momčad Igora Pamića nosi izravan obračun s Osijekom u Gradskom vrtu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.