MAXtv Prva liga: Istra 1961 i Lokomotiva odigrali neodlučeno, Solomon i Radonjić debitirali pogocima

Nedjelja, 31. srpnja 2016. 21:36 Napisao/la  SC

Utakmica 3. kola: Istra 1961 - Lokomotiva 1:1 


Istra 1961 i Lokomotiva odigrali su utakmicu bez pobjednika u Puli, za rezultat 1:1 zaslužni su debitanti: Solomon i Radonjić.

U 24. minuti Zagorec nije reagirao dovoljno rezolutno, lopta je stigla do Solomona, napadač Rijeke na posudbi postigao prvi pogodak u žutom dresu - 1:0.

U 72. minuti izjednačio je Dejan Radonjić. Igrač Dinama na posudbi u Lokomotivi nekada je zapaženo nosio dres Istre. Pokazao je da se dobro osjeća na pulskom travnjaku.

Lokomotiva je najveću priliku propustila u prvom dijelu, Marić je izašao je ispred Iveše, koji je obranio njegov pokušaj.

ISTRA 1961: Iveša, Jurkić, Žižić, Hadžić, Georgiev, Gržan (60 Trojak), Paracki (74 Polić), Stepčić, Bouhna, Roce, Solomon (37 Ljubanović)

LOKOMOTIVA: Zagorac, Bartolec, Perić, Majstorović, Šunjić, Bočkaj, Ivanušec (46 Halilović), Čović, Grezda (73 Grezda), Fiolić, Marić (55 Radonjić)

Utakmica 3. kola: Istra 1961 - Lokomotiva 1:1 (Solomon 24/Radonjić 72)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.