MAXtv Prva liga: Istra 1961 i Hajduk odigrali bez pogodaka, loš teren kumovao slabijoj igri obje momčadi

Subota, 22. listopada 2016. 17:04 Napisao/la  SC

Utakmica 13. kola: Istra 1961 - Hajduk 0:0

MAXtv Prva liga - 13. kolo

ISTRA 1961 - HAJDUK 0:0

Stadion Aldo Drosina. Gledatelja: 2954

Sudac: Igor Pajač (Zelina)

Žuti kartoni: Georgiev (Istra 1961), Said, Nižić, Šimić (Hajduk)

ISTRA 1961: Ivušić, Gojković, Solomon, Roce (60 Gržan), Bertoša, Mitrevski, Žižić, Georgiev, Stepčić (83 Bouhna), Trojak (60 Lucio), Paracki

HAJDUK: Kalinić, Šimić, Jefferson, Vlašić, Juranović, Kožulj (66 Bašić), Barry, Said (80 Vojković), Nižić, Memolla, Tudor (61 Futacs)

U prvom poluvremenu Hajduk je bio dominantnija momčad, ali je dvije njihove veoma izgledne prigode obranio pulski čuvar mreže. U 18. minuti zaprijetio je Nikola Vlašić sa 14 metara iskosa iz voleja, ali Ivušić odlično odbija u korner.

Možda još i bolja reakcija riječkog vratara u dresu Istre 1961 vidjela se u 42. minuti kada Hamza Barry šutira sa 16 metara, a stasiti golman lijevom rukom zaustavlja taj prizemni udarac.

Što se tiče Puljana, treba spomenuti udarac Solomona iz 14. minuti koji je otišao za malo pored gola, te poništen pogodak Georgievu u 30. minuti zbog zaleđa.

Nastavak je, očito zbog još slabijeg stanja terena, donio malo prigoda na obje strane, a daleko najbolja bila je ona Lorenca Šimića u 87. minuti kada mu je Ivušić udarac glavom sa pet metara sjajno obranio.

U prvoj minuti nadoknade Istra 1961 je mogla i pobijediti, ali je udarac Bouhne glavom nakon kornera Maria Lucia na gol liniji zaustavio Josip Juranović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.