MAXtv Prva liga: Inter pobijedio Lokomotivu u Zaprešiću, gosti ostali s desetoricom igrača u 60. minuti

Petak, 29. travnja 2016. 20:49 Napisao/la  SC

Utakmica 34. kola: Inter - Lokomotiva 3:1 

Inter je u Zaprešiću pobijedio (3:1) Lokomotivu u prvoj utakmici 34. kola čime se Splitu pružila dodatna mogućnost prestići zagrebačku momčad u borbi za europski plasman.

U 17. minuti Cekici je doveo u goste iz slobodnog udarca nakon pogrešne Čovićeve reakcije - 0:1.

Domaćini su do odmora uspjeli preokrenuti rezultat: Nestorovski je izjednačio pogotkom s bijele točke, a Ćosić je udarcem glavom iz blizine doveo u Inter u vodstvo.

U drugom dijelu igralo se otvoreno za pogodak više, a planove gostiju umnogome je poremetio crveni karton napadaču Mariću. U 60. minuti Marić je zbog drugoga žutog kartona morao u svlačionicu, minutu prije isključen je predstavnik Lokomotive Igor Cvetković zbog prigovaranja.

Do kraja utakmice Lokomotiva je s igračem manje preuzela rizik u pokušaju da izjednači, što je Inter kaznio tek u 93. minuti, kada je Glavina postigao treći pogodak - 3:1.

INTER: Čović, Begić, Mlinar, Bočkaj (75 Zulim), Blažević (67 Glavina), Čeliković, Ćosić, Ottochian (90 Šoljić), Mazalović, Hanžek, Nestorovski

LOKOMOTIVA: Zelenika, Bartolec (73 Kolar), Barišić, Prenga, Leko (50 Šunjić), Perić, Capan, Grezda (63 Aralica), Cekici, Fiolić, Marić

Utakmica 34. kola: Inter - Lokomotiva 3:1 (Nestorovski 22-11m, Ćosić 25, Glavina 90+3/Cekici 17)

Standings provided by Sofascore