MAXTV PRVA LIGA

Inter i Hajduk podijelili bodove u Zaprešiću

Nedjelja, 07. travnja 2013. 21:20 Napisao/la  SC

Utakmica 26. kola: Inter - Hajduk 1:1. Nogometaši Intera uspjeli su u 87. minuti postići pogodak iz kaznenog udarca

MAXtv Prva liga – 26. kolo

INTER – HAJDUK 1:1

Stadion u Zaprešiću. Gledatelja: 2000

Sudac: Dalibor Mlakar (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Andrijašević (23), 1:1 Budimir (87-11m)

Žuti kartoni: Pokrivač, Budimir, Hajradinović (Inter), Vršajević, Oremuš, Jozinović (Hajduk)

INTER: Delač, Radojčić (63 Čeliković), Vujčić, Herceg, Mlinar, Filipović (84 Kramarić), Milardović, Šarić (74 Hajradinović), Pokrivač, Oršić, Budimir

HAJDUK: Blažević, Vršajević, Plazonić, Nižić, Stojanović, Oremuš (78 Jakoliš), Lima, Andrijašević, Caktaš (64 Sušić), Maglica, Kouassi (60 Jozinović)

Nogometaš Intera uspjeli su u 87. minuti postići pogodak i osvojiti bod protiv Hajduka čime se Rijeka nakon 26. kola osamila na drugoj poziciji.

U 86. minuti Vršajević je rukom posegnuo za Hajradinovićem u kaznenom prostoru, domaći igrač je pao, a sudac Mlakar pokazao na bijelu točku. Budimir je bio miran, laganim udarcem poslao je loptu u suprotan Blaževićev kut – 1:1.

Inter je poravnao u samoj završnici utakmice iz kaznenog udarca kojemu će Splićani sigurno pronaći puno zamjerki, ali je jedno sigurno. Nogometaši Intera zaslužili su bod prema prikazanom u finišu utakmice, kada su preuzeli veći rizik u igri po teškom terenu. Hajduku se osvetilo čuvanje pobjede od relativno ranog vodstva u 23. minuti

U 23. minuti iz slobodnog udarca ubacio je Caktaš, a Andrijašević je zatresao mrežu iz drugog pokušaja. Prvo je udario loptu glavom, Delač je obranio, a onda je ugurao loptu u mrežu – 0:1. U prvom dijelu utakmice Inter je ostvario veći posjed lopte, ali je Hajduk zasluženo poveo budući da je bio konkretniji.

Utakmica se počela lomiti sredinom drugoga dijela, u 58. minuti Kouassi je propustio priliku odlučiti utakmicu. Delač je sjajno reagirao na udarac splitskog napadača. Najbolju priliku za domaće propustio je Budimir, koji je udarcem glavom (67) pogodio gredu nakon ubačaja iz kuta.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.