MAXTV PRVA LIGA

Hajduk slomio Zagreb, Torcida vrijeđala Ćiru

Subota, 30. ožujka 2013. 22:47 Napisao/la  I. J.

Utakmica 25. kola: Hajduk - Zagreb 3:2. Blažević: Ne ljutim se ja na njih, između nas postoji uzajamna ljubav!

MAXtv Prva liga, 25. kolo

HAJDUK - ZAGREB 3:2 (2:0)

Stadion Poljud. Gledatelja: 5.000. Sudac: Marko Matoc (Zaprešić).

Strijelci: 1:0 Maloča (6'-11m), 2:0 Caktaš (13'), 2:1 Šovšić (58'-11m), 2:2 Jurendić (66'), 3:2 Vuković (68').

Žuti kartoni: Caktaš, Plazonić, Maglica (Hajduk), Abdurahimi).

HAJDUK: Blažević, Vršajević, Maglica (od 90' Jakoliš), Oremuš, Jozinović, Caktaš (od 76' Plazonić), Maloča, Vuković, Lima, Susic, Kouassi.

ZAGREB: Livaković, Djengoue, Kovačić, Jurendić (od 71' Vojtuš), Medić, Šovšić, Bevab, Abdurahimi, Kolinger, Ćurjurić, Graf.

Nogometaši Hajduka pobijedili su Zagreb u utakmici u kojoj su zamalo prosuli vodstvo 2:0. Hajduk je poveo pogotkom povratnika Maloče iz penala nakon što je Bevab srušio Vukovića. Na 2:0 povisio je Caktaš u 12. minuti iskoristivši ubačaj nakon prodora Kouassija.

Zagrepčani se nisu predavali. Bevab je u 58. minuti izborio najstrožu kaznu koju je realizirao Šovšić, a osam minuta kasnije Jurendić je zaledio Poljud - 2:2.

Ipak, domaćin se ekspresno vratio dvije minute kasnije, Jozinović je pronašao Vukovića koji je petom poslao loptu u mrežu - 3:2.

Sredinom drugog dijela sa Sjevera, gdje se nalazi Torcida, upućene su pogrdne riječi treneru gostiju Miroslavu Ćiri Blaževiću koji to ničim nije zaslužio:

Ćiro Turčine napuši se k......!, J..... Štimac!, orilo se sa Sjevera.

Na presici po završetku susreta Ćiro je na upit novinara da prokomentira nesportsko ponašanje Torcide u svom stilu izjavio:

- Ne ljutim se ja na njih, između nas postoji uzajamna ljubav!

Fotogalerija Tino Jurić/PIXSELL

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.