MAXtv Prva liga: Hajduk pogotkom Caktaša svladao Zagreb, gosti završili s desetoricom

Subota, 12. rujna 2015. 21:03 Napisao/la  Ivan Jelić

Susret 9. kola: Hajduk - Zagreb 1:0

MAXtv Prva liga - 9. kolo

HAJDUK - ZAGREB 1:0

Gradski stadion na Poljudu. Gledatelja 5.000
.
Sudac: Marko Matoc (Zaprešić) 6

Strijelac: 1:0 Caktaš (20)

Žuti kartoni: Caktaš, Milić, Velazquez (Hajduk), Ljubičić, Šulc (Zagreb)

Crveni karton: Šulc (87 - drugi žuti)

HAJDUK: Kalinić 6, Velazquez, Milović, Nižić (57 Bilji), Milić, Jefferson, Sušić (82 Juranović), Caktaš, Tudor, Vlašić, Ohandza (90 Roguljić)

ZAGREB: Livaković, Tešija, Kolinger, Kovačić, Bevab, Ljubičić (55 Gudelj), Muić (55 Šehić), Šulc, Stepčić, Boban, Medić

Od početka susreta Hajduk je dominirao, dok se Zagreb orijentirao na obranu i tražio put prema Kaliniću iz kontre. Prvi ozbiljniji udarac domaćina zabilježen je u 17. minuti kada je pucao Vlašić sa dvadeset metara.

Svoju nadmoć bijeli su okrunili u dvadesetoj minuti golom Caktaša. S lijevog boka pucao je Milić, loptu je na putu prema golu skrenuo novopečeni reprezentativac Caktaš i poslao je u mrežu.

Nakon pogotka gosti su ozbiljnije krenuli prema Kaliniću. Najbolju prigodu imali su u 31. minuti kada je Ljubičić idealno uposlio Bobana, no njegov udarac sa desetak metara je prošla tik uz lijevu Kalinićevu vratnicu. Drugo poluvrijeme utakmica je bila negljedljiva. Jedino vrijedna spomena bio je udarac Šulca čiji je udarac u 80. minuti sa 25 metara na sreću Hajduka odsjeo na gredi.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.