MAXtv Prva liga: Hajduk pobijedio Lokomotivu uz veliku pomoć vratara Zelenike

Subota, 22. veljače 2014. 18:57 Napisao/la  SC

Utakmica 23. kola: Lokomotiva - Hajduk 0:2. Strijelci Andrijašević (19) i Maglica (60). Prvi pogodak gostiju ide na dušu vratara Lokomotive

MAXtv Prva liga – 23. kolo

LOKOMOTIVA – HAJDUK 0:2

Stadion na Maksimiru. Gledatelja: 1000

Sudac: Tihomir Pejin (D. Miholjac)

Strijelci: 0:1 Andrijašević (19), 0:2 Maglica (60)

Žuti kartoni: Barbarić (Lokomotiva)

LOKOMOTIVA: Zelenika, Musa, Barbarić, Perić (23 Prenga), Pjaca, Mrzljak, Špehar (31 Mišić), Šitum, Plum (62 Šovšić), Gorupec, Trebotić

HAJDUK: Stipica, Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović, Bradarić, Pašalić, Sušić (58 Anđelković), Andrijašević, Kouassi (73 Maloku), Maglica (82 Bukva)

Nogometaši Hajduka pobijedili su Lokomotivu Maksimiru na vrlo autoritativan način iako kod obaju pogodaka gostiju vratar Zelenika nije briljirao. Posebice kod prvog, koji ide na njegovu dušu.

Hajduk je bio dominantniji, posebice u prvom dijelu utakmice tijekom kojega su Maglica (11) i Kouassi (35) propustili izgledne prilike.

U 19. minuti Andrijašević je primio loptu u kaznenom prostoru previše iskosa da bi njegova pozicija bila tako izgledna kao što je izgledalo kada je nejako udario po lopti, koja je izmigoljila neopreznom vrataru Zeleniki i završila u mreži – 0:1

U drugom dijelu Lokomotiva je dala naznake momčadi koja bi mogla ravnopravno parirati Hajduku, ali je u 60. minuti Maglica otklonio dvojbe oko pobjednika.

Ušao je napadač Hajduka s lijeve strane kaznenog prostora i onda odmjerenim udarcem plasirao loptu u daljnji kut – 0:2. Udarac je bio precizan, ali ne toliko jak da Zelenika ne bi mogao zatvoriti kut. Trener Lokomotive samo je odmahnuo rukama, za igračke karijere Tomislav Ivković ovakav pogodak ne bi dobio ni na treningu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.