MAXtv Prva liga: Hajduk pobijedio Inter, Torcida nije upalila ni jednu bengalku!

Nedjelja, 27. studenog 2016. 19:26 Napisao/la  Ivan Jelić

Utakmica 17. kola: Hajduk - Inter 2:0

MAXtv Prva liga - 17. kolo

HAJDUK – INTER 2:0

 Gradski stadion Poljud. Gledatelja 6.510.

 Sudac: Ivan Vučković (Zagreb) 6
 
Strijelci: 1:0 Kožulj (32), 2:0 Erceg (38)

Žuti kartoni: Šimić, Jefferson (Hajduk), Puljić, Šoljić, Polizzi (Inter)

Crveni karton: Šimić (Hajduk, 78. drugi žuti)

HAJDUK: Stipica 6, Juranović 6,5, Nižić 6 (od 66. Jefferson -), Šimić 5, Kvesić 6, Gkentsoglou 6, Kožulj 6,5, Barry 5,5, Erceg 6,5, Vlašić 6 (od 62.Tudor -), Futacs 6 (od 72. Said -).

INTER: Čović 6, Mesfin 5, Filipović 5, Komorski 5 (od 76. Begić -), Čeliković 5.5, Šoljić 5, Blažević 5, (od 39. Polizzi 5,5), Zulim 6 (od 55. Bosec 5,5), Brlečić 5,5, Puljić 6, Kolar 5,5.

Hajduka je pobijedio Inter dvama pogocima u prvom dijelu utakmice.

 Iako je trener Pušnik na presici uoči dvoboja najavio  da će reprezentativni čuvar mreže i kapetana Lovre Kalinić biti na svom „radno mjestu“ ipak ga nije bilo zbog problema sa vratom, branio je Stipica.

 Svoju jalovu premoć domaćini su uspjeli materijaliziratiu 32. minuti, Kožulj nije znao gdje će sa loptom, odlučio se na udarac sa nekih osamnaest metara, na opće iznenađenje lopta je završila u desnom donjem kutu gola Čovića.

 Domaćini su u 38. minuti povećali porednost, Hajdukov Grk Gkentsoglou uputio je snažan udarac sa nekih 35 metara, Čović nije najbolje reagirao, kratko je odbio loptu do Ercega koji udarcem koljenom gotovo sa gol-crte šalje je u mrežu.
 
 U nastavku susreta sudac Vučković odštetio je goste, umjesto da prekršaj Juranovića u kaznenom prostoru kazni najstrožom kaznom, sudac je pokazao Polizziju žuti karton!
 
 Na drugoj strani Erceg je bio u izglednoj prilici, no njegov udarac iz blizine obranio je Čović  da bi se potom isti akteri našli minutu poslije na sceni.

 Hajdukov napadač iz blizine je ovoga puta pucao glavom, vratar Intera uspio je izbaciti u korner.
 
Sjeverna tribina bila je prazna odlukom disciplinskog suca Saše Pavličića- Bekića. Stoga je Torcida s južne tribine bodrila svoje navijače, a disciplinskom sucu su poručili:

E' MOJ SAŠA HAJDUK JE LJUBAV NAŠA!

Niti jednu bengalku nije Torcida zapalila. Za ne povjerovati!!!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.