MAXtv Prva liga: Futacs postigao dva pogotka u sudačkoj nadoknadi, Cibalia utakmicu završila bez trojice igrača

Subota, 10. prosinca 2016. 17:18 Napisao/la  SC

Utakmica 19. kola: Cibalia - Hajduk 1:2. Hajduk pogocima u 91. i 93. minute preokrenuo rezultat, kada je Cibalia igrala bez dvojice isključenih igrača. Frković isključio četvoricu igrača


Hajduk je pobijedio (2:1) u Vinkovcima dvama pogocima napadača Futacsa u sudačkoj nadoknadi.

Oba pogotka Futacs je postigao lijevom nogom s lijeve strane kaznenog prostora, oba puta mađarski napadač uspio je pogoditi mrežu iz gužve na postavljenu obranu, oba pogotka postigao je kada je Cibalia igrala s dvojicom igrača manje.

Jedan pogodak možda je postigao nakon prekršaja...

Sudac Željko Frković ponovo je postao središnja figura jedne utakmice u relativno kratkom razdoblju. Frković je nedavno sudio utakmicu Dinama i Istre 1961 (1:1) u kojoj je oštetio goste...

Ovaj puta nije oštetio goste budući da je isključio trojicu igrača Cibalije.

Dvojicu (Šimunac 76, Filipović 87)  je isključio zbog četiri žuta kartona, dok je Čuljak pocrvenio zajedno s Jeffersonom u 94. minuti nakon gužve u kojoj je bilo svega i svačega, pa i udaranja.

Posljednjeplasirana momčad lige povela je u 22. minuti nakon što je Pervan proigrao Bašu, koji je istrčao ispred Kalinića i pogodio mrežu - 1:0.

Španjolac Joan Carrillo debitirao je na klupi Hajduka u utakmici tijekom koje je zorno mogao vidjeti zbog čega splitska momčad u zadnjem razdoblju ne može pobijediti ni objektivno slabije momčadi od sebe.

Spori protok lopte Hajduka nije predstavljao problem za Cibaliju, koja je izgledala vrlo kompaktno sve dok nije ostala  s devetoricom igrača.
 
CIBALIA: Matković, Žderić, Zgrablić, Tomašević, Čuljak, Crnčević (od 79. Muženjak), Mišić, Baša, Pervan (od 65. Filipović), Tiago (od 75. Šare), Šimunac.

HAJDUK: Kalinić, Juranović, Nižić, Šimić, Memolla, Kožulj (od 46. Erceg), Jefferson, Vlašić, Hamza (od 60. Said), Tudor (od 64. Maganto), Futacs.

Utakmica 19. kola: Cibalia - Hajduka 1:2 (Baša 22/Futacs 90+1, 90+3)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.