MAXTV PRVA LIGA

Dinamo protiv lokosa preokrenuo 1:3

Petak, 25. srpnja 2014. 22:13 Napisao/la  SC

Lokomotiva - Dinamo 3:4. Lokomotiva je vodila 3:1 do 81. minute, Soudani zabio u 94. minuti za pobjedu


Trima pogocima u zadnji desetak minuta utakmice nogometaši Dinama učinili su veliki preokret i pobijedili Lokomotivu rezultatom 4:3 na stadionu u Kranjčevićevoj. Iako je Lokomotiva do 81. minute vodila 3:1, ni u 14. međusobnom susretu u Prvoj HNL nije uspjela pobijediti Dinamo. U 82. minuti Pjaca je iz blizine skrenuo u mrežu Soudanijev udarac glavom, u 88. minuti Pjaca je slijeva precizno ubacio a Soudani glavom zatresao mrežu, da bi u 94. minuti Soudani prošao kroz obranu Lokomotive kao na treningu i pogodio za pobjedu


Ante Budimir ostvario je rijetki podvig, napadač Lokomotive uspio je ostvariti hat-trick za samo 38 minuta utakmice protiv Dinama. Dvaput je Budimir iskoristio loše intervencije vratara Eduarda, posebice kod drugoga  pogotka kada je izašao pogrešno i omogućio Budimiru da udarcem glavom mirno poentira. Kod trećeg pogotka nitko iz Dinamove obrane nije mogao ništa budući da su igrači Lokomotive preveli preciznu kontru na kraju koje je Musa pogodio Budimirovu glavu za klasično zakucavanje.

U 25. minuti Ibanez je ubacio slijeva, a Čalušić nespretno skrenuo loptu u mrežu. U 44. minuti Ibanze je iz slobodnog udarca pogodio mjesto blizu spoja stative i vratnice, što je bila najbolja prilika Dinama u prvom dijelu. U drugom dijelu igrao je samo Dinamo, Lokomotiva se povukla i čekala da prođe vrijeme. U 73. minuti Budimir je propustio priliku četvrti put zatresti mrežu Dinama. Nije uspio i onda je stigla kazna.


 
LOKOMOTIVA: Zelenika, Bartolec, Prenga, Čalušić, Musa, Begonja, Pavičić, Šovšić, Pajač (62 Gorupec), Doležal (25 Kolar), Budimir (87 Gržan)

DINAMO: Eduardo, Leko, Sigali, Šimunović, Ibanez, Goncalo (46 Ademi), Brozović, Antolić, Pjaca, Wilson (46 Soudani), Radonjić (65 Čop)

Utakmica 2. kola: Lokomotiva - Dinamo 3:4 (Budimir 14, 28, 38/Čalušić 25-ag, Pjaca 81, Soudani 88, 90+4)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.